Ju faleminderit për interesimin.Fatkeqësisht afati për regjistrim ka skaduar me 21 janar në ora 18:00. Në qoftë se ke aplikuar suksesshëm për votimin nga jashtë, do t'ju informojmë në ditët dhe javët që vijnë mbi zgjedhjet e 14 shkurtit dhe mënyrat e dërgimit të fletëvotimit përmes postes.

Më shumë informata mbi projektin tonë si dhe mundësitë për të na mbështetur financiarisht gjeni në këtë link: www.du-me-votu.com
Sinqerisht, DU ME VOTU!